Nieuwe woningen beschikbaar

Nieuw Delft krijgt steeds meer vorm. Een aantal gebouwen zijn af, of zitten in de laatste fase. En dus komen er steeds meer woningen vrij voor de verhuur en de verkoop. Woon jij binnenkort in De Delvenaer, VOLT of Antoni?

Delvenaer Nieuw Delft

Verhuur De Delvenaer gestart

De inschrijvingen voor de studio’s en appartementen in De Delvenaer zijn gestart. Dit nieuwbouwproject ligt aan het toekomstige Van Leeuwenhoekpark en de Nieuwe Gracht, op een steenworp afstand van station Delft. Het project bestaat uit 51 vrije sector huurwoningen. De oplevering staat gepland in het vierde kwartaal van 2020.

In De Delvenaer heb je keuze uit studio’s en 2- en 3- kamerappartementen, met huurprijzen tussen de €800 en €1.300 per maand. MVGM verzorgt de verhuur.

Meer informatie over De Delvenaer

Antoni Nieuw Delft

Luxe woningen in Antoni

In Antoni zijn nog enkele luxe woningen te koop. Dit bijzondere gebouw aan het stationsplein wordt in het najaar van 2020 opgeleverd. In deze fase van de bouw is het nog mogelijk om de woningen naar eigen wens af te bouwen.

Interesse in een appartement of penthouse? Hoewel Antoni nog niet klaar is, kun je nu vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding. Zo kun je de ruimtes en het uitzicht met eigen ogen bekijken. Vraag een Hard Hat Tour aan via de website van Antoni.

Meer informatie over Antoni

Volt Nieuw Delft

Per direct beschikbaar: VOLT

VOLT is een nieuwbouwproject met 130 vrije sector huurwoningen aan de Ireneboulevard. Er zijn momenteel meerdere studio’s en appartementen per direct beschikbaar. De huurprijzen liggen tussen de €800 en €1.300 per maand.

Meer informatie over VOLT

Meer informatie

Wil je meer weten over een van de woningen? Ga dan naar de website van het project en neem contact op met de makelaar of verhuurder. Voor vragen over de gebiedsontwikkeling Nieuw Delft, mail naar nieuwdelft@delft.nl.

Tip: op de hoogte blijven van vrijkomende woningen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief over het woon- en kavelaanbod.