Verkoop woningen en appartementen PoortMeesters gestart

In juli startte de verkoop van de woningen in PoortMeesters: een stoer, stads en stevig woongebouw in Nieuw Delft, met grote stadswoningen en luxe appartementen. Geïnteresseerden kunnen zich tot 27 augustus 2019 inschrijven.

In PoortMeesters woon je vlak bij de historische binnenstad en toch in een oase van rust. Het gebouw maakt namelijk deel uit van de Abtswoudse Hof – een van de drie nieuwe stadsbuurten van Nieuw Delft. PoortMeesters grenst straks aan de Nieuwe Gracht en het Mercuriuspad en ligt op korte afstand van het Van Leeuwenhoekpark

Woningen

De 103 woningen in PoortMeesters liggen rondom een groene, klimaatneutrale binnentuin met het grootste wateropvangsysteem van Nederland. In totaal worden er 52 stadswoningen en 51 appartementen gebouwd. De grote stadswoningen zijn er in verschillende varianten en kunnen worden aangepast aan de wensen van kopers. Verder komen er in PoortMeesters 2-, 3-, en 4-kamerappartementen, lofts en een penthouse.

Ontwerp

PoortMeesters dankt zijn naam aan de twee poorten die toegang bieden tot de groene binnentuin. Die worden bekleed met een 3D-geprint kunstwerk dat doet denken aan de bekende Delfts Blauwe tegeltjes. Ze vormen de poort van rustig wonen naar de levendige binnenstad van Delft. De woningen worden gebouwd met duurzame materialen en zijn nagenoeg energieneutraal.

Meer informatie

PoortMeesters is een project van gebiedsontwikkelaars BPD (Bouwfonds Property Development) en Ballast Nedam Development. Meer weten of inschrijven? Kijk op: www.poortmeesters.nl

Impressie van het gebouw PoortMeesters in Nieuw Delft