Zelfbouwkavel vrijgekomen aan het Van Leeuwenhoekpark

Update: deze kavel is inmiddels verkocht.

 

Goed nieuws voor wie een eigen woning wil laten bouwen, maar dan wel middenin de stad: er is een zelfbouwkavel vrijgekomen aan het Van Leeuwenhoekpark. Het gaat om kavel PZ07 op veld 6. Dit bouwveld maakt deel uit van het Van Leeuwenhoekkwartier, een nieuwbouwbuurt die aan de binnenstad van Delft grenst.

Kenmerken kavel

De kavel heeft een oppervlakte van 145,2 m2. Hierop heeft u alle ruimte om een woning naar eigen wens te (laten) ontwerpen en bouwen. U heeft niet alleen een eigen tuin en een park voor de deur, maar ook een gezamenlijke binnentuin die u deelt met de buren. Meer informatie en spelregels voor het realiseren van uw woning staan in het kavelpaspoort.

Zelfbouwproces

De andere zelfbouwers op veld 6 zijn al wat verder in het proces. Daarom zijn een paar zaken al geregeld. Zo is er een keuze gemaakt voor een fundering en zijn er al afspraken over de gezamenlijke binnentuin. De bedoeling is dat de bouw in de tweede helft van 2021 start en dat de zelfbouwwoningen vóór 2023 klaar zijn.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Toos van Starrenburg, projectsecretaris Nieuw Delft via 06-22573954 of tvstarrenburg[@] delft.nl.

impressie van Nieuw Delftse Poortplattegrond van veld 6 met daarop getekend de beschikbare kavel