Zondag 31 juli: Kids at the Park!

Zondag 31 juli is het kids day in het pop-up park in Nieuw Delft! Die middag zijn er van 13.00 tot 17.00 uur leuke activiteiten te doen voor kinderen van verschillende leeftijden.

Knutsel en verf je eigen vogelhuisje en neem het mee naar huis. Of schilder wat jij straks gaat doen in het Van Leeuwenhoekpark. De mooiste schilderijen zijn straks te zien aan het bouwhek, als de aanleg van het Van Leeuwenhoekpark van start gaat. Kom een ijsje eten, speel een potje twister, laat je schminken of spring op het springkussen.

Kids at the Park vindt plaats in het pop-up park tussen The Student Hotel en Anne&Max, aan het stationsplein. Adres: Van Leeuwenhoekpark 1, Delft.
Aanmelden is niet nodig!

Pop-up park

Eind augustus is het zover: dan begint de aanleg van het eerste stukje Van Leeuwenhoekpark in Nieuw Delft. Voor de eerste schop de grond gaat, kunnen Delftenaren deze zomervakantie al even oefenen in het pop-up park. De komende weken staan er nog enkele activiteiten op het programma, waaronder yoga, Kids at the Park, salsa en een buitenbios.

Foto van kinderen die aan het schilderen zijn

Foto: Jim Pennucci