Nieuw Delft Presenteert dit jaar van 1 t/m 6 november

De afgelopen twee jaar is er een hoop veranderd in het stationsgebied van Delft. Verschillende nieuwe gebouwen hebben hun deuren geopend, zoals The Student Hotel, Antoni en Guldenwater. Ondertussen wordt nog steeds druk verder gebouwd aan Nieuw Delft. Benieuwd naar de laatste plannen en ontwikkelingen? Je hoort er tussen 1 en 6 november meer over tijdens Nieuw Delft Presenteert.

Dit jaar is er een digitaal programma in de eerste week van november, met onder meer een livestream vanuit The Student Hotel op maandag 1 november. Hier gaan wethouder Martina Huijsmans en gebiedsmanager Ruud de Graaf in gesprek met verschillende gasten en kun je hen live je vragen stellen. Houd voor het digitale programma onze website en social mediakanalen (FacebookTwitter en Linkedin) in de gaten. Op zaterdag 6 november sluiten we de week af in Nieuw Delft.

Bekijk Nieuw Delft met eigen ogen

Op zaterdag 6 november zijn er verschillende activiteiten in Nieuw Delft, en kun je binnenkijken bij een paar gebouwen. Wat dacht je van een korte rondleiding door The Student Hotel, of een proefles tai chi in Guldenwater? Of stap op de fiets met wethouder Martina Huijsmans, voor een fietstocht langs Nieuw Delft en de aangrenzende buurten.

Voor alle activiteiten op zaterdag geldt een beperkt aantal deelnemers, meld je daarom op tijd aan via: www.nieuwdelft.nl/presenteert
Hier vind je ook meer informatie over het programma.
Een groep krijgt een rondleiding