Zelfbouwcafé 23 februari

Op donderdag 23 februari van 19.00 – 21.00 uur vindt het vierde Zelfbouwcafé plaats op het Stadskantoor in Delft. Tijdens de laatste informatieavond voordat de inschrijfperiode start nemen we u in vogelvlucht mee in wat u moet weten voordat u zich inschrijft voor het kavel van uw voorkeur.

Waar moet u aan denken bij het kiezen van een kavel? Hoe gaat de financiering in z’n werk? Hoe ziet het proces er verder uit? Daarnaast besteden we aandacht aan het groepsvormingsproces van de groepskavels. Ook is er uiteraard weer ruimte voor uw vragen en om elkaar achteraf te ontmoeten tijdens de afsluitende borrel.

Aanmelden Zelfbouwcafé

Inschrijven en loten

U kunt zich van 10 maart tot en met 26 maart 2023 inschrijven voor een kavel of groepskavel. Alle geldige inschrijvers ontvangen een lotnummer en een uitnodiging voor Kavelkiesdag. Op Kavelkiesdag – zaterdag 1 april 2023 – nodigen we iedereen met een geldige inschrijving uit om, op volgorde van lotnummer, een optie te nemen op een kavel. Het aantal kavels is beperkt: inschrijven geeft dus geen garantie op een kavel. Lees meer >>

Toch nog vragen?

Op maandag 13 maart is er gelegenheid om online uw laatste vragen stellen tijdens de Q&A sessie. Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden volgen binnenkort.

Eerdere Zelfbouwcafés

Tijdens de eerste twee Zelfbouwcafés vertelden we meer over de kavels, het zelfbouwproces en de uitgifte. De presentatie over de kavels en het zelfbouwproces van 16 november kunt u hier terugkijken. De presentatie over het kavelpaspoort van 12 december kunt u hier terugkijken. Op dinsdag 24 januari gaven we u informatie over het proces, tips en ervaringen van andere zelfbouwers. Ook waren er een bouwbegeleider, hypotheekadviseur en verschillende architecten aanwezig. Was u er niet bij deze avonden? Geen probleem, u bent van harte welkom bij het vierde Zelfbouwcafé. U leest alle informatie over het zelfbouwproces op de website. Stel uw vragen gedurende de avond of mail ons via nieuwdelft@delft.nl.

Laatste zelfbouwkavels

De zelfbouwkavels van veld 6 zuid vormen de laatste reeks zelfbouwkavels van Nieuw Delft. Hier krijgt u de kans om een woning te realiseren die helemaal aan uw woonwensen voldoet. De kavels liggen in het zuidelijk deel van het Van Leeuwenhoekkwartier, tussen het toekomstige Van Leeuwenhoekpark en de Nieuwe Gracht. Er komen twee soorten kavels vrij: ongeveer 16 zelfbouwkavels en 6 grotere groepskavels.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige bijeenkomsten en ander kavelnieuws? Laat dan uw gegevens achter via dit interesseformulier.

Kaartje met de ligging van de zelfbouwkavels van veld 6 zuid. De kavels liggen tussen de Engelsestraat en de Nieuwe Gracht, linksboven is de Delftse binnenstad.